IMG

Welkom op de site van Rene de Bruijn

Jaga Iguana WandDeze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van datgene wat wij, als deskundig technisch installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen. Wij zijn inmiddels alweer ruim 17 jaar actief in de verwarmingsbranche en kunnen dus putten uit jaren lange ervaring.

Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Wij zijn naast de nieuwbouw- ook werkzaam in de renovatie- en verbouwsector en dan met name in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Nefit CV-KetelNaast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

 

Naast centrale verwarmingswerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor airconditioning installaties en constructiewerkzaamheden.

Kijkt u ook eens op www.gompieteam.nldeze website is ontwikkeld door Haring Technische Groothandel